Најновије

РАДИКАЛИ НА ЧУКАРИЦИ ПОРУЧУЈУ: Да грађани живе од свог рада!

Кандидат за градоначелника Београда, Миљан Дамјановић, обишао је данас Општину Чукарицу где се информисао о резултатима рада одборничке групе и функционера у овој општини, а кроз разговор с грађанима добио je сугестије о потребама становништва овог дела Београда.

Радикали у обиласку Чукарице (Фото: СРС)

У СРС кажу да је та странка је као мањински коалициони партнер задужена за ресоре привреде, пољопривреде и екологије и активно учествује у раду организовања културних и спортских манифестација. „За двадесет месеци учествовања у власти на Чукарици, на иницијативу наших одборника, решили смо многе комуналне проблеме грађана. Кроз подстицајна средства градске управе информисали смо, позвали и припремали документацију за преко 800 регистрованих пољопривредних газдинстава која су на тај начин остварилa своја права у области пчеларства, повртарства, воћарства и сл. Програм српских радикала на градском нивоу јесте да се вишеструко повећају финансијска средства за подстицај развоја пољопривреде у београдском атару, како би на тај начин наши суграђани од свог рада могли пристојно да живе, а тиме би се уједно и смањио увоз неквалитетне хране“, истакао је члан Већа Здравко Топаловић и том приликом додао:
„На иницијативу српских радикала формирана је туристичко – спортска организација са циљем да Чукарицу, као оазу Београда, у чијем склопу се налазе Ада Циганлија, Кошутњак, Липовичка шума, приближи домаћим и страним туристима. Желим да напоменем да смо подржали и активно учествовали у организацији успешног међународног турнира у ватерполу који се у летњим данима одржао на Ади Циганлији, а план нам је да ова манифестација постане традиционална“, закључио је Топаловић. Шта је Александар Шешељ поручио Савету Европе поводом Космета, сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ у кампањи за београдске изборе
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА