Најновије

ШЕШЕЉ ПОКАЗАО ПРСТОМ НА МИНИСТРА: Он ради против Србије, смени га!

Локални медији су раније данас пренели да је око 100 грађана Бујановца, на челу са председником општине Нагипом Арифијем одало је почаст Ридвану Ћазимију, познатијем као командант Леши.

Војислав Шешељ. (Фото: Српска Радикална Странка)

Поводом одавања почасти једном од команданата такозване Ослободилачке војске Прешева, Медвеђе и Бујановца (ОВПМБ), реаговала је Српска радикална странка Војислава Шешеља и затражила да се смени председник општине Бујановац Нагип Арифи који је присуствовао скупу.

"Српска радикална странка сматра да Република Србија више не сме да дозвољава овакве антидржавне потезе званичника српске општине Бујановац и позива министра за државну управу и локалну самоуправу Марију Обрадовићи да неодложно, у складу са својим овлашћењима, а због противуставног понашања и деловања против Републике Србије, покрене поступак у Скупштини општине Бујановац за смену актуелног председника општине Бујановац", истиче се у саопштењу.

Локални медији су раније данас пренели да је око 100 грађана Бујановца, на челу са председником општине Нагипом Арифијем одало је почаст Ридвану Ћазимију, познатијем као командант Леши, једном од команданата такозване ОВПМБ, који је пре тачно 20 година погинуо у сукобу са државним снагама безбедности.

"Српски радикали упозоравају Марију Обрадовић да јој на располагању стоји и Кривични законик Републике Србије и захтевају да против Нагипа Арифија покрене одговарајући поступак и покаже суверенитет Србије на целој нашој територији", истиче се у саопштењу.

Власт се спрема да промени Устав! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА