Најновије

ПАНИКА У ПОЉСКОЈ! Руска ракета прошла кроз њихов ваздушни простор

Рано јутрос Русија је нарушила ваздушни простор Пољске са крстарећом ракетом која је лансирана на циљеве у западној Украјини, саопштиле су оружане снаге Пољске.

"Обавештавамо вас да је 24. марта 2024. године у 04.23 дошло до нарушавања ваздушног простора Пољске једним од крстарећих пројектила које је ноћас лансирала далекометна ратна авијација Руске Федерације. Мете напада били су градови на западу Украјине", наводи се у објави пољских оружаних снага на платформи Икс.

У саопштењу се додаје да је руски пројектил ушао у пољски ваздушни простор у близини града Осердова (Љублинско војводство), као и да је војним радарским надзором установљено да је у пољском ваздушном простору летео 39 секунди.

"Покренуте су све неопходне процедуре за обезбеђивање безбедности пољског ваздушног простора. Између осталог, активиране су и пољска и савезничка ратна авијација", наводи се у Икс објави оружаних снага Пољске, преноси Танјуг.

ГОРИ ЦЕЛА УКРАЈИНА - ДОСЛОВНО СВАКИ ДЕО У ВАЗДУШНОЈ ОПАСНОСТИ! Бомбе одјекују Кијевом, жестока одмазда, пала бомба код границе са Пољском

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА