Најновије

СТРАВИЧНО: Фармацеути не желе да ово знате

На вакцини јасно пише да вас она може убити, изазвати абортус или вас учинити неплодним!
Фото: taringa.net

Фото: taringa.net

Вакцине су једини производ који се продаје у свету,који се може погрешно произвести и убијати људе,а још увек без суочавања са законском одговорности на судовима. Научник за вакцине оптужен је за кривично дело злочина и могао би провести 20 година у затвору јер је лажирао вакцину за АИДС. Научна превара је тако честа у индустрији вакцина  да је она практички задани пословни модел. Фармацеутска предузећа убијају, али су законски заштићена. Истина је да већина вакцина не делује и не функционише, тако да кад би вакцине и имале ефекта ,научници рутински анализирају узорке крви вакцинисаних  испитаника уз помоћ антитела, а не у чистој крви. Тело се само брани од вакцине - отрова уз помоћ антитела, и тако ми не оболевамо. Вакцина  нема везе са директним спречавањем  болести. То је управо оно што компанија  Мерк  ради с ММР вакцином.То је такође разлог зашто 97% деце која добију богиње  или заушке већ су вакцинисана против богиња и заушака. Управо сада, финансирани научник Националног института за здравље (National Institutes of Health) који се прославио вакцином против ХИВ (АИДС, СИДА) признао је да је убацивао у тестиране узорке крви  тестираних особа - антитела. Др Dong-Pyou Han је узео пет  милиона долара од  Националног института за његово даље "Истраживање" на универзитету у Ајови. Масовни медији и заговорници вакцинисања поздравили су истраживање као револуционарно, огроман напредак у потрази за вакцином  против АИДС-а. Али сада, испада да је др. Хан починио претерану  превару којом је покрао новац порезних обвезника и преусмерио средстава далеко од важних истраживачких пројекта. Дакле, Савезни тужиоци су предузели кораке и др. Хан ће бити ​​оптужен за давање лажних изјава власти. Он се сада суочава са четири кривична дела, од којих свака носи максималну затворску казну у трајању од пет година. (Да, лагање влади је савезни злочин. Али када влада лаже нас, то је друга прича.) "Да, то је важан случај, јер је врло ретко да научници почине превару која ће бити​​ урачуната према стварном казненом саставу", рекао је у чланку ABC News. Индустрија вакцина  рутински пролази некажњено са преварама: Зашто нема више казнених пријава?

Моторно уље у вакцинама и никоме ништа

Све до отвара питање зашто се све више лажних истраживача вакцина не терети за казнено дело злочина. Такође се поставља питање зашто фирме попут GlaxoSmithKline , који отворено признају да су починили кривично дело у рутинском подмићивању лекара,  још увек смеју  пословати с властима уопште. Индустрија вакцина,видите, води се као криминална мафија која има правни имунитет захваљујући конгресу, парламенту и осталим врстама највише власти у САД-у, њихова упуства следе и све остале владе света. Вакцине су једини производ који се продаје у свету,који се може погрешно произвести и убијати људе, још увек без суочавања са законском одговорности на судовима. То важи чак и када је утврђено  недавно да вакцине садрже сићушне крхотине стакла,високе  количине  отровне живе, тешке метале  који оштећују мозак, или чак живе вирусе које  дословно заразе људе са самом болешћу против које вакцина тврде да спречава. У Сједињеним Америчким Државама, произвођачи вакцина стављају у своје вакцине  моторно уље, вирусе рака, живе бактерије, шестовалентни хром, хемикалију Agent Orange  или било коју другу хемикалију коју желе, а произвођач ће и даље имати тотални имунитет од свих тужби.

Вакцина  је заправо оружје!

Због тог правног имунитета, производња вакцина нема никакав притисак од стране јавности да спроведу контролу квалитета у стварном свету, јер произвођачи вакцина нису одговорни за неисправне производе. Дакле, у чему је разлика, ако неколико вакцина ове године случајно садржи вирус  рака СВ40 или крхотине стакла, или има превише живе? Зато је др. Maurice Hilleman, бивши развојни научник вакцина  у компанији Мерк, отворено рекао, "Мислим да се требају узети вакцине као основна технологија за" убијање " у 20. веку". Научници који се баве вакцинама  и лековима који на превару такође рутински добију само шамар прије него да буду оптужени за казнено дело злочина.

Обманута јавност

Научници индустрије вакцина уживају неслућени правни имунитет, чак и када они учине велику научну превару. Јавност је обманута да вакцине  увек  делују и фармацеутске компаније  суделују у "медицини базираној на доказима", чак и кад се све то одглуми или лажира. Истина је да већина вакцина не делује на већину људи. То се лако признаје чак и на упуствима за употребу која се налазе у кутији вакцина, веровали или не. На пример, овде се налази упутство за употребу вакцине против вируса грипе  ,Флулавал, произвођача GlaxoSmithKline. Овај додатак, каже, реч по реч, запањујуће ствари: ". Није било контролисаних испитивања на одговарајући начин која би показала смањење болести грипа нако вакцинисања вакцином Флулавал" (Летак вакцине отворено признаје да вакцина  има подлогу учинка од нула доказа? Толико о такозваним "Медицински утемељеним доказима".) Ви узимате данас  вакцину и вакцинишете се на основу чисте вере према медицинској индустрији. Будући да су многи били скептични да  упутства вакцина отворено признају да вакцина не ради, узели смо слику упуства који је приказан овде. Ова фотографија је информација за коју себи индустрије вакцина очајнички се нада да је  никада нећете видети: Остале запањујуће изјаве изречене на упутству вакцине укључују: "Сигурност и ефикасност  Флулавала  није утврђена код трудница, дојиља и деце". (И ова вакцина  се рутински примењује код трудница). "Сигурност и ефикасност вакцине Флулавал код деце није утврђена." (Ипак вакцина  се такође рутински даје деци.) "Флулавал није испитан због канцерогеног или мутагеног ефекта, или за умањење плодности". (Оно би могло изазвати рак и спонтане побачаје, другим речима, али да ли они то стварно не знају). "Не вакцинишите  Флулавалом никога ко се претходне године вакцинисао против грипа." (Нико ко се већ вакцинисао  против грипе у било којој предходној години не би  се требао вакцинисати ове године. Ипак, вакцина  против грипе рутински се даје из године у годину истим људима који често након тога добијају грип свеједно, јер је њихов имунитет након тога угрожен). Можете ли замислити да нафтна индустрија продаје дизел који није запаљив? Или индустрија  продаје сапун који не пере? Или произвођач вина продаје уместо вина сок од грожђа? У свим тим случајевима, људи ће се наљутити и истражити. Не, када се вакцинисање против грипе спроводи и продаје без икаквог научног доказа да оно заправо делује, савезна влада гледа на други начин и не мисли да се било каква превара одвија. Мислимо да смо довољно инфомација дали у овом чланку које ће  вас подстакнути  на размишљање и на деловање. Извор: NaturalNews, dnevno.hr, Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА