Најновије

Какве лудорије захтевају музичке звезде на Егзиту!?

СРБИЈА - Неки желе зеленило у својим гардеробама, другима је потребна неограничена количина алкохолних пића, појединци не могу никако без цигарета, већини је неопходна најразноврснија храна – од морских плодова до хумуса, а ретки акценат стављају искључиво на „чуда технике”, пише лист Политика о захтевима музичких звезда које наступају на новосадском Егзиту.
Фото: Егзит Тим

Фото: Егзит Тим

Овако би, у најкраћем, могли да се опишу захтеви светских музичара који ће од четвртка до недеље наступити на 15. „Егзиту”, наводи Политика. Звезде Главне бине и Денс арене, две најпопуларније сцене на Петроварадинској тврђави, одавно су организаторима најбољег европског фестивала проследили своје жеље у форми рајдера, а у гардеробама пре и после наступа чекаће их „све и свашта”. Млади белгијски певач Стромае, који наступа у четвртак на Главној бини, тражио је хемијско чишћење за четири костима, а британском електродвојцу „Дисклоужр”, звездама првог дана програма на Денс арени, најбитнији су технички детаљи. За њихов наступ неопходни су специјално дизајнирани ЛЕД екрани који дају ефекат холограма, светло какво код нас није виђено, као и посебан агрегат. Повратницима на Главну бину, чијим ће спектаклом бити отворен „Егзит”, саставу „Пет шоп бојс” на располагању ће бити чак шест просторија у бекстејџу, које ће бити испуњене зеленилом и биљкама. Али, то није све – пробаће различите пите, јешће хумус и „милка” чоколаде, а окрепиће се уз шпанско црно вино и квалитетан француски шампањац. Диско дива Глорија Гејнор, која наступа у петак на Главној бини, пре изласка на сцену јешће искључиво чилеански бранцин и лосос на жару, чај ће пити из порцеланског сета са флоралним мотивом, а потребни су јој и цветни пешкири. Лондонски састав „Рудиментал”, који наступа исте вечери, не могу без це-де плејера у гардероби, као ни без тикета, не за кладионицу, већ за лото. Шта год да ураде у играма на срећу, имаће на располагању најквалитетнија жестока пића, попут коњака „Курвоазије” и „Хенеси”, водке „Греј гус”, и ЏД вискија.
Звезда суботње вечери, Дејмон Албарн и његова екипа освежиће се уз исту водку, и суши, а потребно им је чак 60 кутија цигарета. Без дувана не може ни Скрилекс, који ће исте ноћи имати свој сет на Денс арени, али ни без тортиља чипса и салсе, пита, хумуса и шведске чоколаде,водка, пива... Организатори су у обавези и да му у гардероби оставе три црне боди мајице на ве-изрез, два пара боксерица и спортске чарапе.
Звезде затварања „Егзита”, „Суејд” и „Hurts” имају потпуно супротне захтеве. Док бенд предвођен Бретом Андерсоном жели само суши и мексичко пиво, али и велика огледала, пеглу, гел и пену за косу, и фенове, дотле ће се Тео Хачкфарт и Адам Андерсон дивити лепоти Монике Белучи и окрутности Мајка Тајсона на урамљеним сликама. Пре изласка на бину конзумираће кокице, кокосову воду, водку „Smirnoff Red”, џин „Bombay Sapphire” и домаће пиво, а потребни су им и витамин Це, десет паковања жвака, и инхалатор, а сцена ће бити украшена са 24 дугачке беле руже, које ће можда завршити у публици... Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА