Најновије

(ВИДЕО) Путин већ гради стадионе за Светско првенство 2018.

Путин је у Рио Де Жанеиру као представник државе организатора наредног Мундијала био на финалној утакмици Светског првенства између Немачке и Аргентине, где му је током свечаности први човек ФИФА Јозеф Блатер уручио потписани сертификат, који симболизује предају штафете организације светског првенства у фудбалу.
Русија ће бити домаћин Светског првенства у фудбалу које ће се одржати од 8.јуна до 8.јула 2018. године. Фото: Јутјуб (принтскрин)

Русија ће бити домаћин Светског првенства у фудбалу које ће се одржати од 8.јуна до 8.јула 2018. године. Фото: Јутјуб (принтскрин)

"Учинићемо све што можемо да догађај организујемо на највишем нивоу. Потрудићемо се да свету представимо незабораван фудбалски празник и оригинално руско гостопримство" - рекао је председник Русије. Прочитајте још:НАТО у југоисточној Европи: Војно-политички притисак на Русију!Путин шармирао згодну председницу Аргентине„Путин послао у Луганск најмодерније тенкове Т-90″ Русија ће бити домаћин Светског првенства у фудбалу које ће се одржати од 8.јуна до 8.јула  2018. године. Такмичење ће бити одржано у 11 градова: Москви, Санкт Петербургу, Самари, Саранску, Ростову на Дону, Сочију, Казању, Калињинграду, Волгограду, Нижњем Новгороду и Јекатеринбургу. Стадиони се увелико граде: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА