Најновије

(ФОТО) Погледајте како изгледа доскорашњи понос украјинске војске

ЛУГАНСК - Село Зеленопоље у Луганској републици 11. јула постало је гробница елитне украјинске 24. моторизоване бригаде. Најмање 30 мртвих војника, преко 100 рањених биланс је битке која се водила у ноћи између 10. 11. јула. Ова јединица је важила за једну од најбољих у Украјини и недавно је обележила 96. година традиција. До 11. јула 24. моторизована је носила надимак "Гвоздена".
Руски новинари су успели, четири дана након битке, да се пробију до Зеленопоља и направе више фотографија гробља 24. моторизоване бригаде. Фотографије са лица места дале су мало више података о самом догађају. Иако, су медији јавили да се напад догодио ток0м покушаја пробоја украјинаца, слике показују да су они били стационирани у кампу где су требали да преноће.
ukrajina rus vesna2

Ukraina rus vesna3

Ukraina rus vesna 4

ukraina rus vesna 5

Ukraina rus vesna 6

Ukraina Rus vesna 8

Ukraina rus vesna 7

Ukraina rus vesna 9

Ukraina Rus vesna 11

Ukraina rus vesna 13

Ukraina rus vesna 10

Прочитајте још: (ВИДЕО) Погледајте како је изгледала украјинска 24. механизована бригада пре уништењаПогледајте како се водила битка за Луганск: Украјинци напустили коридор Фотографије показују, поред уништених оклопних возила, и спаљене војне кревете, положаје са џаковима са песком итд. Током уништавања украјинске бригаде проруске снаге су користиле систем "Град".   Извор: правда/Фото: Русвести.су

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА