Најновије

Стрелков: Имамо информације да је авион био пун лешева!

НОВОРУСИЈА - Игор Стрелков, командант оружаних снага Новорусије, у интервјуу за портал РусВесна је рекао да постоје информације да су у авиону били већ мртви људи.
Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

"Постоји низ информација које стижу, али не могу да будем сигуран ни у једну теорију. Потребни су форензички налази." - каже Стрелков. "Оно што је интересантно је да људи који су били на терену кажу да се ширио смрад карактеристичан за лешеве старе неколико дана, а то сигурно није могло да се створи одмах после експлозије. Посебно зато што је сам дан био доста тмуран, није било вруће. Ови људи који сведоче о томе су били на терену пола сата после експлозије. Мештани су били изненађени смрадом лешева који се ширио." - каже Стрелков.
Прочитајте још:Кијев жури да за оно што се догодило окриви народне добровољце
"Форензички налази ће показати колико је ово тачно. Тврдње су да постоји велики број лешева који су умрли по неколико дана пре пада, тачније да је нађен велики број лешева без имало крви, али има и страдалих за које се види да су погинули у току експлозије авиона. Колико је то тачно видећемо." - говори Стрелков. "Неке информације говоре такође да је авион био пун медицинског материјала, што није карактеристично за обичан лет." - наводи Стрелков. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА