Најновије

(ФОТО 18+) Има све на свету, али је ипак одлучила да се скида за новац

Иако је васпитана да постане пристојна млада дама, и то у школи коју је похађала и сама војвоткиња од Јорка, Емили Шо је ипак одлучила да не жели да буде 'добра девојка'. Школску униформу је заменила секси вешом и постала прва Британка на дуплерици Плејбоја после читаве једне деценије.
Фото: Плејбој

Фото: Плејбој

Емили Шо, која сада има 23 године, као тинејџерка похађала је престижну Хурст Лоџ школу. Њено отац је власник тркачких коња и ради као директор продаје у водећој агенцији за некретнине. Мајка јој је инструктор јоге. Оба родитеља подржала су Емилину жељу да се опроба као модел, међутим, нису знали да ће отићи право у наручје осамдесетосмогодишњег Хју Хефнера и завршити на Плејбојевој дуплерици. Школовање ове девојке коштало је око 15 хиљада фунти, а њени родитељи вероватно нису своју ћерку замишљали голу у мушком часопису. Емили је сигурна да би њен отац више волео да му је ћерка постала лекар или адвокат. Школа у коју је Емили ишла створила је многе британске даме – Сару, војвокињу од Јорка али и телевизијску водитељку Ему Форбс. Како се Емили од стидљиве и умерене средњошколке претворила у секси секретарицу на дуплерици? Све до своје 18. године, ова девојка је била мирна, повучена, са протезом и равна „као даска". Каже да је каснила у свему, па и у одрастању. Имала је само једног момка, кога је упознала са 19 година, док су њене другарице већ увелико често мењале партнере. Имала је жељу да упише добар факултет и спремала се за то. Међутим, негде у сред учења је мало скренула с пута, почела да излази и на крају, иако је добила добре оцене, није могла да упише жељени факултет, а није хтела ни на један други. Почела је да ради разне послове, а у свет моделинг увела је пријатељица која се обучавала за шминкерку и којој је био потребан модел за једно снимање. Овај посао јој се веома допао, а свидела се и она сама себи, па је почела да ужива у голишавим снимањима. Сам Хју Хефнер ју је на крају позвао да проведе месец дана у Плејбој вили и постане девојка јула месеца.
Лепих вести никад доста:(ВИДЕО) Кренула у куповину потпуно гола!(ФОТО) Певачица се сликала гола али вешто сакрила интимне делове!Шта се дешава када гола плавуша прошета улицом? (ВИДЕО)
Извор: Дневно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА