Најновије

ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Оборени малезијски авион је - онај који је нестао у марту!?

Најновија теорија завере везана за оборени авион Малезија ерлајнса запрепашћујућа је у својој елеганцији - наиме, један руски новинар анонимно тврди да је открио повезаност између обореног авиона на украјинској граници и авиона исте матичне компаније који је нестао без трага у марту ове године. Погледајмо његове аргументе и приложене доказе.
Неважећи холандски пасоши наводно извађени из олупине обореног авиона, фото: Твитер

Неважећи холандски пасоши наводно извађени из олупине обореног авиона, фото: Твитер

Моја лична верзија, као новинара, на основу онога што сам могао наћи на интернету. Очигледно, истина о авиону се крије, а цела трагедија - одиграла се као куле срушене у Њујорку 11. септембра. У марту, авион Малезијске авио компаније, који је, наводно, апсолутно и потпуно нестао, бива отет. У ствари, он је био сакривен у америчкој војној бази Диего Гарсиа. Затим, он је пребачен у Холандију. У сред дана и часа одлетео је у Малезију. Унутра нису били прави људи, већ лешеви. Авио пилоти нису били стварни, већ се користио аутопилот. Ово је било дело активног пилота који је претходно скочио падобраном. Даље, авион је летео аутоматски.
Повезано:Босанац путем огласа продаје делове несталог малезијског авиона!Врач открио: Малезијски авион је отет!Малезијски авион намерно оборен због лудог самоубице?!
На правом месту, авион је експлодирао са унапред постављеним експлозивним направама. Ово подсећа на 11. септембар, као и чињеница да су из олупине извађени неоштећени холандски пасоши, опет потпис ЦИА. Пасоши су неважећи, због тога на њима стоје рупе. Полиција је на лицу места приметила чудан мирис - у авион су били подметнути лешеви у фази распадања, дакле нема говора о томе да су погинули у паду. Бројеви два авиона су скоро идентични, а разликују се по једно слово - О и Д: - Путни број лета МХ370, нестао у марту - 9М-ОСП. - одбор лет број МХ17, "пао" прекјуче - 9М-МРД.    Идеја иза овог поступка је окривљавање Русије за обарање авиона и започињање рата. Ако сам ово повезао ја, као обичан гледалац, сигуран сам да руске тајне службе већ одавно знају и сходно томе делују - пише анонимни новинар на блогу Јурасунди. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА