Најновије

Брат упуцао брата

БАР - У пуцњави која се догодила вечерас, око 21 сат, у центру Бара, рањен је Милан Пуповић (34) , саопштено је порталу ЦдМ-у из полиције. Како је речено сумња се да је у Милана Пуповића је пуцао његов брат М. Пајо Пуповић (30) који је ухапшен.
Илустрација (Фото: tomguilmette.com)

Илустрација (Фото: tomguilmette.com)

Баранина Милана Пуповића је његов рођени брат Пајо (право име осумјиченог полиција није саопштила осим да му је надимак Пајо, те да су му иницијали М.П.) на очиглед бројних пролазника у том граду, из ватреног оружја погодио у ногу. Након пуцњаве Пајо Пуповић је побегао са лица мјеста. Рањени је пребачен у Хитну помоћ одакле је о пуцњави обавештена полиција.
Прочитајте још: Хрвати не дају Београђанки бебу из породилишта док не плати 15.000 евра!
Након сазнања о овом догађају, полиција је организовала потјеру за осумњиченим. Како сазнаје ЦдМ из полиције, уследила је права филмска потера, јер је осумњичени Пајо Пуповић током бекства пуцао и у правцу полицајаца, и том приликом погодио два полицијска возила. Осумњичени је убрзо савладан и ухапшен. Такође, према незваничним сазнањима ЦдМ-а повређени Милан Пуповић није животно угрожен. Извор: ЦДМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА