Најновије

(ВИДЕО) Крај шпанских нада: Србија у четвртфиналу!

Србија–Шпанија 8:6 (крај). Ватерполо репрезентација Србијe савладала Шпанију и обезбедила пласман у четвртфинале на Европском првенству у Мађарској. Од исхода утакмице Хрватска–Мађарска зависи ко ће "делфинима" бити противник у борби за полуфинале.
Тријумф над Шпанијом за четвртфинале (Принтскрин РТС)

Тријумф над Шпанијом за четвртфинале (Принтскрин РТС)

Ватерполо репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства у Мађарској, пошто је у последњем колу Б групе савладала екипу Шпаније са 8:6. Србија је пре свега одличном игром у одбрани, предвођена сјајним голманом Гојком Пијетловићем, пронашла кључ за пласман у четвртфинале. Тежак меч одиграли су "делфини" после два неуспеха, пораза од Мађарске и ремија са Хрватском, али су одличном игром, нарочито у последњој четвртини, стигли до победе.
Прочитајте још: Успешан повратак Tроицког у ГштадуЂоковић први, Лаjовић 58Jовановски у другом колу Бакуа
Ривал у четвртфиналу биће познат после меча између Мађарске и Хрватске, од чијег исхода ће зависити које ће место заузети Србија на табели Групе Б. Уколико тријумфују Мађари, Србија ће бити друга у групи и у четвртфиналу ће играти против трећепласиране екипе у Групи А. Голове за Србију постигли су Ћук два, Д. Пијетловић, Филиповић, Мандић, Митровић, Алексић и Прлаиновић по један, а за Шпанију Еспањол четири и Молина два. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА