Најновије

ПУКЛА ТИКВА: Цеца и Мира више не разговарају?!

Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић и њена колегиница Мира Шкорић биле су најбоље другарице последњих двадесетак година и њихово дружење је био један од светлијих примера да су пријатељства на естради ипак могућа.
А биле су нераздвојне, ЈуТјуб скриншот

А биле су нераздвојне, ЈуТјуб скриншот

Међутим, први знак раздора у пријатељству је био Цецин рођендан. Иако се последњих двадесетак година Мира редовно појављивала на Цециним прославама и није пропуштала ниједну, овог пута је изостала и није се појавила на њеном рођендану. Након извесног времена среле су се на рођенданској прослави заједничке пријатељице и само су се заобишле у широком луку. - Цеца и Мира се већ извесно време нити чују нити виђају. Након више од две деценије великог пријатељства и дељења и добра и зла, догодило им се да сада окрећу главу једна од друге. Није било славе и рођендана да Шкорићка буде почасни гост код Ражнатовићке, сада ни на једно није дошла. Врхунац је био када су недавно то сви приметили на забави код једне њихове заједничке другарице, где се пред свима нису јавиле једна другој - испричао је добро обавештен извор, а затим је додао: - Миру је посебно повредило што је у последње време Цеца пред њом почела да глуми нешто што није, а Шкорићка је позната по томе да не воли ничија глуматања, а камоли најближих пријатеља. Због тога је одлучила да пресече дугогодишње дружење и да памти само лепе ствари - рекао је извор. Цеца и Мира се за сада нису оглашавале поводом ове приче.
Вести из рубрике:(ВИДЕО) Новак Ђоковић отпевао „Црне косе“ и добио бакшиш посред чела!(ФОТО) Станија – из птичје перспективе!(ФОТО) Сораја уместо њега, изабрала њу…
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА