Најновије

Карл Билт: Игор Стрелков је починио ратне злочине у Босни!

ШВЕДСКА - Карл Билт, шведски шеф дипломатије, једна од најутицајнијих политичких фигура у ЕУ и кључни човек Билдерберг групе, на свом Твитеру профилу је оптужио команданта снага одбране Новорусије, Игора Стрелкова, да је починио ратне злочине у Босни.
Карл Билт - "против православног бастиона" (принсткрин Јутјуб)

Карл Билт - "против православног бастиона" (принсткрин Јутјуб)

"Један од кључних руских команданата у Источној Украјини је евидентно узео учешћа и у злочинима спровођеним у Босни 1992. године." - каже Билт на Твитеру објављујући текст Интернешнл Бизнис Тајмса који се бави ратним дешавањима у Вишеграду и улогом Игора Стрелкова у рату у Босни и Херцеговини.
Прочитајте још:Проруске снаге губе главно упориште – Доњецк!?ФСБ: Преко 40 украјинских војника се предало и прешло на руску територију(ФОТО) Овако је изгледао Игор Стрелков на ратишту у Републици Српској!
Овај портал наводи да је у Вишеграду побијено 3000 муслимана дајући једнострани приказ ратних дешавања у Вишеграду - граду који је познат по томе што су Србе разапињали на крстове и пуштали да плутају низ реку Дрину, што наводно не спомиње овај амерички портал. Амерички портал не наводи никаква конкретна сазнања о наводним злочинима Игора Стрелкова, већ само пише о томе да је Стрелков био добровољац који се борио за српски народ, што је тачна информација. Портал наводи да је Стрелков био добровољац у Првој козачкој дивизији у Вишеграду, а да је затим једно време провео и у Сарајеву.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА