Најновије

Ево чему служи ново дугме на Фејсбуку

Имате стотине пријатеља на Фејсу. Пратите десетине група и свакодневно добијате стотине, па и хиљаде информација и једноставно не стижете све да "похватате" и прочитате? Управо због тога је ту ново Фејсбук "Сејв" (сачувајте) дугме. Налази се у горњем десном углу сваког поста, скривено испод падајуће стрелице (погледајте слику).
Примера ради, одабрали смо текст о Светом Сави који је поделио један наш читалац, фото: Фејсбук скриншот

Примера ради, одабрали смо текст о Светом Сави који је поделио један наш читалац, фото: Фејсбук скриншот

Да бисте нешто сачували кликните на поменуту стрелицу, изаберите из падајућег менија "сачувајте" или "сачувајте за касније" и сачувани садржај отићи ће у фолдер са стране. Тај фолдер налази се са десне стране "Њуз Фида", у првој групи линкова, где су и фотографије и поруке. У "Сејв" фолдеру садржаји се могу разврстати по категоријама, а можете сачувати линкове, текстове, слике, видео, музику и друге објаве. Сачувани линкови доступни су само вама и не може их читати нико други, али те садржаје касније можете поделити на свом Фејсбук профилу, ако тако пожелите.
fejsbuk

Дакле, Фејсбук "сачувајте" или "сачувајте за касније" је опција која ће вам помоћи да не пропустите ниједну новост са мреже било да је она мањег или већег приоритета. И „Правда“ је на Фејсбуку. Лајкујте нашу страницу и будите увек у току!
Повезано:Ових седам врста фотографија хитно избришите са Фејсбука!
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА