Најновије

СТРЕЛКОВ: Данас смо изгубили 30 бораца али смо нанели тешке губитке непријатељу

ДОЊЕЦК  -У близини града Тореза вођене су континуиране жестоке борбе између проруских снага и Украјинаца. Укрљајински напад је одбијен у целости, рекао је на конференцији за новинаре, министар одбране Новорусије Игор Стрелков.
Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

- Борбе су изузетно жестоке. Противник је бацио у борбу чак и за мене је необичан број оклопних возила ... 200-250 возила - објаснио је он. Према његовим речима, снаге безбедности имају за циљ да опколе Доњецк. - Као резултат жестоких борби, напада је успешно одбијен, непријатељ је већ почео да се повлаче - рекао је Стрелков. - Степанивка, Дубровка и Саур-Могил су остали му нашим рукама - рекао је он. Према Стрелкову непријатељ је претрпио велике губитке. - У Мариновка смо заробили три официра, 9 возила им је уништено -додаје Стрелков. Према његовим речима, међу мртвим украјинским војницима пронађени су и тамнопути плаћеници.  - Са наше стране је настрадало 30 људи - додао је он. - Битка се води између Шахтјорска и Тореза, а тренутно покушавамо да истерамо непријатеља из важног пункта на прелату Амросиевка - рекао је Стрелков. 
Прочитајте још: (ВИДЕО) Украјинци нападају са свих страна!
Руски медији су данас известили да је још 9 рањених украјинских војника евакуисано у Ростовску област у Украјини. Извор: РИА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА