Најновије

Погледајте коју храну воле Путин, Обама, Ким Џонг Ун, краљица Елизебета...

Ако краљица Елизабета ИИ долази на вечеру, на столу не сме да буде ништа што долази из мора сем шкољки, а испред америчког председника Барака Обаме не би требало стављати никакво поврће које је црвене боје јер га он једноставно не подноси.
Краљица Елизебета(Фото:википедија )

Краљица Елизебета(Фото:википедија )

Представљамо вам најдражу и најомраженију храну светских државника, како садашњих тако и бивших. КРАЉИЦА ЕЛИЗАВЕТА Њено величанство мрзи на тањиру све што долази из мора, осим шкољки. Али, зато је велики љубитељи џемова – бели хлеб, путер и џем, то је њено најдраже јело. БАРАК ОБАМА Дајте америчком председнику хот дог и срећан је к’о мало дете. Али, нећете се добро провести ако испред њега ставите цвеклу јер, председник САД, наиме не може да смисли црвено поврће. Његова супруга, Мишел прецртала је цвеклу са листе намирница које смеју у Белу кућу. ЏОРЏ БУШ Толико мрзи броколи, да га је забранио и у Белој кући и у Америчким ваздухопловним снагама. "Мрзим броколи још откад ме је мајка терала да га једем кад сам био мали. Сада сам председник Сједињених Америчких Држава и не желим више да једем броколи!' казао је тада 68-годишњи републикански председник. КИМ ЏОНГ УН Он толико воли сир ементалер да је послао групу својих стручњака у француски градић Бесанкон како би студирали индустријску производњу и једног дана ементалер производили у Северној Кореји. Није му сметала чињеница да је сир заправо холандски а не француски. НИКОЛА САРКОЗИ Бри, камемберт... Познати француски сиреви који имају безброј обожаватеља. Али, бивши француски председник није један од њих. Ницола Саркози избацио их је са менија у Јелисејској палати.
Прочитајте Научници открили животињу коју је немогуће убити!
ПАПА ФРАЊА Поглавар католичке цркве воли једноставну храну, а пре него што је постао Папа, сам је припремао јела. И даље се држи традиционалне кухиње фрањеваца, а повремено се почасти "багна каудом", сељачким јелом направљеним од печене шаргарепе, целера и артичока преливеним са белим луком и маслиновим уљем. ПРИНЦ ЧАРЛС Врло је избирљив, посебно кад је у питању доручак. Обавезно пије цеђене сокове и једе свеже воће. Али, принц Чарлс има занимљиву фиксацију - на његовом столу нађе се бар шест врста меда. ВЛАДИМИР ПУТИН Руски председник боји се да би неко желео да га отрује па има човека који проба храну пре њега. Његова омиљена посластица је сладолед од пистаћа. РОНАЛД РЕГАН Још један бивши амерички предсједник толико је волео желе бомбоне да их је на његовој инаугурацији 1981. послужено чак 3,5 тона. На столу у канцеларији је увек имао чинијицу са бомбонима а то је објаснио овако: "Пуно можете сазнати о нечијем карактеру ако узима само једну боју бомбона или на пример узима пуну шаку." Извор: Дневно.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА