Најновије

Руси памте лекције Слободана Милошевића

У фоајеу руског државног биоскопа у Москви "Илузион" данас се појавио плакат са сликом бившег председника Србије Слободана Милосевића и његовим цитатима против Запада, али је убрзо скинут, пренела је руска телевизија Дожд.
Принтскрин Ддттв

Принтскрин Ддттв

Интернет портал Киноте, посвећен новостима у кинематографији, пренео је да је тај биоскоп истицањем Милошевићеве фотографије и његових цитата, у низу фотографија познатих режисера, "позвао на рат са Европом" и "распламсавање међунационалне мржње". Поред Милошевићеве фотографије стајао је текст, који се наводи као његов: "Руси! Сада се обраћам свим Русима, становницима Украјине и Белорусије јер вас на Балкану сматрају такође Русима. Погледајте нас и запамтите - са вама чине исто када сте одвојени и показујете слабост. Запад - побеснели пас на ланцу - хвата вас за грло". "Браћо, сетите се судбине Југославије. Не дозволите да и са вама тако поступе. Шта ће вам Европа, Руси?", наводи се у том тексту и додаје: "Ми смо нова тржишта за скупо ђубре и америчку демократију". Олег Бочков из Државног филмског фонда Русије, коме припада биоскоп, рекао је да нема информацију о истакнутом плакату, и да одлуку о качењу са њим нико није усаглашавао. У самом биоскопу одбили су да коментаришу, наводећи да је већ скинут. Директор "Илузиона" Нина Бородачова изјавила је да су плакат штампали и окачили запослени у биоскопу. "То је наш став", додала је она.
Погледајте и:Стрелков упозорио Путина: Идеш истим путем као Милошевић!Боне: Немачка на страни Србије од пада МилошевићаПРЕСУЂЕНО: Чанак није радио за ДБ, Чанак није био Милошевићев агент
Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА