Најновије

Мило Ђукановић удара на Коштуницу!

ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Мило Ђукановић саслушан је у Вишем државном тужилаштву у оквиру поновљене истраге о убиству уредника Дана Душка Јовановића и том приликом поновио оптужбе, како тумаче црногорски медији, на рачун бившег српског званичника Војислава Коштунице, пишу подгоричке Дневне новине.
Ђукановић: "Коштуница!" (Фото: ЈуТјуб)

Ђукановић: "Коштуница!" (Фото: ЈуТјуб)

Лист незванично сазнаје да је Ђукановић позван у тужилаштво, након што је у марту ове године у парламенту рекао да је Јовановића "убио онај ко га је највише користио док је био жив". Ђукановић је, подсећа лист, тада рекао да иза убиства Јовановића стоји исти онај који је “највише користио” и актуелног лидера опозиционог Демократског фронта Миодрага Лекића, у свим годинама његовог амбасадоровања, као и да “он (Ђукановић) зна о коме се ради”.
Прочитајте још:Убијен помоћник Павла ГубареваПАНИКА У БРИСЕЛУ: НАТО сазива хитан самит због војне претње Русије!ШИПТАРСКА ИСКРЕНОСТ: Нисам урадио ништа што на Косову нису чинили припадници ОВК!
“Он је био послодавац и Јовановића и Лекића и то је био онај исти који носи политички кишобран за убиство Зорана Ђинђића и онај који је својом политиком онемогућавао Србији да стане на европски пут. И то је онај који је својим деструкцијама пред Бриселом покушавао Црну Гору да омете на њеном европском путу. Он је финансирао Лекића и његово друштво да иду у Вашингтон да траже одлагање референдума", рекао је тада Ђукановић, а медији су у његовим речима "препознали" Коштуницу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА