Најновије

Моделсица Синди убола адвоката виљушком!

БЕОГРАД - Након напада на бившег супруга, Ивана Стаменковић направила је још један скандал, тачније, бесна због одлуке суда да њена ћерка Петра припадне Николи Павловићу, на једној приватној забави, певачица је роштиљском виљушком убола адвоката Драгана Крајиновића у раме.
Ивана Стаменковић Синди (фото Фејсбук)

Ивана Стаменковић Синди (фото Фејсбук)

Наиме, како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, Ивана и бранилац њеног бившег супруга срели су се на једној приватној забави, где је певачица прво почела да виче на Драгана, а затим га је и физички напала.
Прочитајте још:(ФОТО) Чувена манекенка гола и у петој деценији!(ВИДЕО) Дара Бубамара тресе грудима и облизује се
- Ивана је дошла на приватну забаву, где је био и Драган Крајиновић, који заступа њеног бившег мужа Николу Павловића. Бесна јер је изгубила старатељство над ћерком Петром, Синди је прво почела да се свађа са адвокатом и да виче на њега: „Ко си ти да ми одузимаш дете?“, „Да ли ти знаш шта значи одвојити дете од мајке?“, гласно је викала, док је Крајиновић покушао да јој објасни да неће улазити са њом у расправу. Вероватно изреволтирана додатно што он не реагује, на очиглед присутних, Ивана је узела роштиљску виљушку која јој је била при руци у том моменту и убола Драгана у раме. Присутни су одмах реаговали и склонили је од адвоката. Сва срећа, није га много повредила, а он је рекао да ће одмах поднети кривичну пријаву против ње - испричао је за лист Ало добро обавештени извор. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА