Најновије

Стрелков: Кијев ће урадити невероватно монструозну ствар - биће десетине хиљада мртвих!

НОВОРУСИЈА - Игор Стрелков, командант оружаних снага Новорусије, на конференцији за штампу је рекао да има поуздане и проверене информације о томе да Кијев планира једну монструозну провокацију са циљем да окриви снаге Донбаса и прогласи их терористима.
Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

Игор Стрелков (Фото: cassad.net)

"Могућа је смрт десетине хиљада људи." - рекао је Стрелков, истичући да је ствар коју Кијев планира готово невероватна. "Невероватна је за оне који нису видели испаљивање забрањене фосфорне муниције на насељена места и друга уништења које је спровела кијевска хунта." - рекао је Стрелков. "Према информацијама које имамо, а реч је о провереним информацијама, Кијев је транспортовао на аеродром у Краматорску балистичке ракете." - каже Стрелков.
Прочитајте још:РАСКРИНКАНО: Кијев планира удар хемијским оружјем!
"Они тренутно сервисирају те балистичке пројектиле и систем Точка-У. Мете су складишта која садрже хлор, а реч је о преко 100 тона хлора по сваком складишту. Затим ће гађати фабрику "Стирол" која има складиште амонијака. Реч је о фабрици у близини града Горловка. Пре него што лансирају балистичке пројектиле, пласираће кампању да народне снаге отпора Доњецка и Луганска спремају напад на ово складиште." - каже Стрелков. "Они немају граница. Њима ништа није свето. Последице могу бити страховите. Мислим да ће у окружењу од неких 40 километара око Доњецка бити све побијено. Људи, стока, животиње... све. Складишта хлора су довољна да побију све на тој територији. Жртве ће се мерити десетинама хиљада, а биће их можда и више од тога. Зависи од тога у ком правцу ће тај облак хлора бити однет." - упозорава Игор Стрелков. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА