Најновије

Вечерас олујно невреме, грмљавина и много кише!

БЕОГРАД - Данас после подне и увече локално се очекују временске непогоде са обилнијим падавинама од око 20 литара по квадратном метру за три сата, градом и јаким ветром, а сутра ће преовлађивати облачно и мало свежије време местимично са кишом, пљусковима и грмљавином.
Олујно време, фото: Photocrati.com

Олујно време, фото: Photocrati.com

Како је саопштио Републички хидрометеоролошки завод и сутра се локално очекују и краткотрајне временске непогоде са обилним падавинама, градом и појачаним ветром. Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни.Јутарња температура ваздуха износиће од 15 до 18, а највиша дневна од 23 до 27 степени. Сутра 6. августа у већини места очекује се од 20 до 40 литара по квадратном метру, а у западним и централним крајевима локално од 60 до 80 литара по квадратном метру за 24 сата понегде са појавом града.
Прочитајте још:Сендвич и кифла уместо мензеУ Ужицу данас нестала и струjа, град без воде од 19. jула
У четвртак 7. августа у већини места очекује се од 20 до 40 литара по квадратном метру. Према изгледима времена за седам дана до 13. августа, до петка ће бити умерено и потпуно облачно време, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, још у цетвртак са локално обилнијим падавинама. Температура ће бити око или мало испод просечних вредности. Од суботе биће претежно сунчано време, уз пораст температуре. И у Београду ће сутра преовлађивати облачно и мало свежије време повремено са кишом, пљусковима и грмљавином. На ширем подручју града могуће су и краткотрајне временске непогоде са јаким ветром и појавом града. Ветар ће бити слаб и умерен северозападни. Јутарња температура ваздуха износиће око 18, а највиша дневна око 23 степена. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА