Најновије

Прочитајте неке од најлуђих теорија о ванземаљцима

Ванземаљци и неидентификовани летећи објекти су најпознатије иконе модерне поп културе. Живот ван наше планете интригира све, од научника, преко певача. глумаца, новинара до теоретичара завере. Но, упркос труду, о њима и даље имамо само теорије.
Неки тврде да је најлуђа теорија да смо сами у универзуму, фото: wanttoknow.nl

Неки тврде да је најлуђа теорија да смо сами у универзуму, фото: wanttoknow.nl

Фасцинација ванземаљцима не престаје. Негде је прерасла у култ, а негде већ постаје права мала религија. Наравно, уз све неистражено и мистериозно иду и теорије завере, а ми смо на једно место сакупили оне најлуђе и најбизарније. Изнад наших глава кружи гигантски ванземаљски сателит Изнад нас већ 13.000 година кружи џиновски сателит „Црни Витез“ који у себи скрива карту која води до планета Епсилон Бутис, а послали су га ванземаљци како би комуницирали са нама. Први га је открио Тесла када је 1899. године почео да прима радио сигнале за које је веровао да долазе из свемира. Даглас МекАртур, борац против малих зелених Човек који је водио САД у борби против Јапана и Кореје је најавио рат с ванземаљцима? МекАртур је 1955. наводно одржао говор у ком упозорава како све државе света морају да се уједине јер ће се следећи рат водити између човечанства и бића са других планета. МекАртур није говорио у празно. Прича се да је он до ових информација дошао путем истраживања која је обавила агенција владе САД. Америчка влада у тајности је послала астронауте на другу планету Мистериозна планета Серпо наводно је дом неколицини астронаута, а тамо их је послала америчка влада. Прича гласи да су Американци спасили живот ванземаљцу који је пао у Розвел. Како би им захвалио, помогао је влади да пребаци астронауте на његову планету где су они живели више од 10 година у мирној заједници. Нажалост, ниједан од чланова те мисије више није жив – двојица су умрла на Серпу, двојица су решила да остану, а они који су се вратили на Земљу су умрли од радијације којој су тамо били изложени. Исус је био ванземаљац Многи верују да су богови које су поштовали древни становници Земље заправо били ванземаљци. Према тој теорији и Исус је један од њих, а ту чињеницу вековима скрива Католичка црква. Све околности његовог живота упућују на то да се није радило о овоземаљском бићу, почевши од његовог „безгрешног зачећа“ до чуда која је чинио.
Ванземаљци су отели авион МХ370 Малезија Ерлајнса Мистериозни и необјашњиви нестанак авиона Малезија Ерлајнса изродио је многе бизарне теорије, а према једној од њих авион су усред лета отели ванземаљци. Онима који у ово верују у прилог иде изјава главе малезијских ваздушних снага, Родзалија Дауда, који је наводно изјавио да су на радару у близини места нестанка авиона и тренутак пре тога уловили сигнал неидентифицикованог летећег објекта. Према анкети ЦНН-а, сваки десети Американац верује у ову теорију.
ЦИА је убила Џона Кенедија како би га спречила да сазна истину Теорија каже да је 1963. године амерички предсједник Кенеди видео НЛО. Само 10 дана пре своје смрти тражио је од ЦИА-е да с њим поделе све резултате својих истраживања о НЛО-има и дају их НАСА-и. Планирао је да се удружи с Русима и започне програм истраживања ванземаљаца, али је ЦИА решила да стане томе у крај и убије га. Да не постоји документ познат као „спаљени мемо“, многи би вероватно одмах ово одбацили као луду теорију. У делимично спаљеном документу наводно су пронађена упутства ЦИА-е за извођење атентата на председника.
Интересантно:Kо буши рупе у Сибиру: Ванземаљци, џиновски црви или природа?Анализа „ванземаљца из Чилеа“ открила истину: У питању је нешто много чудније!ВАНЗЕМАЉЦИ ИПАК ПОСТОЈЕ? Ове слике крију доказе о тајанственим посетиоцима!
Извор: На длану

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА