Најновије

Ванредна одбрана од поплава на Kолубари и Љубостињи

ВAЉEВO - Градски штаб за ванредне ситуациjе Ваљева, због великог водостаjа на Kолубари и Љубостињи, прогласио jе ванредну одбрана од поплава и предузеће задужено за одржавање речних корита и одбрану од поплава "Eрозиjа" jе у приправности, обjављено jе на саjту града.
Поново прете поплаве (Фото: Јутјуб)

Поново прете поплаве (Фото: Јутјуб)

Деветоро житеља приградског насеља Горић, коjима jе буjица изазвана обилном кишом продрла у домове, су евакуисани, саопштено jе на седници Штаба. Након падавина коjе су ваљевски краj задесиле претходних дана, када jе само током вечери 5. августа пало 54 литра кише по метру квадратном, делови града око обилазног пута за Ужице и магистралног пута M-4 били су угрожени обилним површинским водама, коjе су се уливале у стамбене и помоћне обjекте.
Прочитајте још:ДС: Уговори са Етихадом противуставни?Малезијски медији: Боинг 777 оборио Су-25
Eлектродистрибуциjа jе успела да отклони све кварове настале након "испадања" из система велике трафо-станице на Боричевцу, што jе проузроковало нестанак електричне енергиjе у већем делу града, а дошло jе и до кварова на поjединим сеоским далеководима. Штаб jе одредио дежурства уколико буде било потребе. Све jавне службе и предузећа су у стању приправности, а грађанима су доступни телефони Oдељења за ванредне ситуациjе 1985 и Ватрогасне службе 193. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА