Најновије

Влада упутила jош четири предлога закона у процедуру

БEOГРAД - Влада Србиjе данас jе у скупштинску процедуру упутила jош четири предлога закона и предлога за измене и допуне закона.
Нови закони (Foto: Na dlanu)

Нови закони (Foto: Na dlanu)

Mеђу тим законским предлозима коjи ће, како се очекуjе, бити разматрани током jесењег заседања у редовноj прецедури, су измене и допуне Закона о државним службеницима и измене и допуне Закона о државноj управи. Стигли су и предлози за допуну Закона о платама у државним органима и jавним службама, као и измене и допуне Закона о платама државних службеника и намештеника. Влада jе раниjе у скупштину упутила Предлог закона о завршном рачуну буџета за 2013. годину, Предлог закона о изменама и допунама Царинског закона, Предлог закона о изменама и допунама Закона о високом образовању и Предлог закона о оверавању потписа, рукописа и преписа, као и Предлог закона о извозу и увозу наоружања и воjне опреме.
Прочитајте још:Тихи отпор Вучићевој чисткиПОБУНА У ЛДП: „Чедо, ти се луксузираш а ми без плата“!
На ред чекаjу и измене Закона о здравственом осигурању, измене Закона о здравственоj заштити и више предлога закона о потврђиању међународних споразума у уговора. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА