Најновије

ДС: СНС покушава оптужбама да сакрије лажи о уговорима

БEOГРAД - Напредњаци и демократе наставили су данас "рат" саопштењима, а СНС захтева да Боjан Паjтић одговори где су паре Развоjне банке Воjводине, док ДС инсистира на штетности уговора са Уjедињеним Aрапским Eмиратима.
Пајтић - лидер демократа (Фото: ЈуТјуб)

Пајтић - лидер демократа (Фото: ЈуТјуб)

Демократска странка поручила jе Српскоj напредноj странци да никакве увреде неће заменити ни прикрити чињеницу да од грађана криjе уговоре коjи су штетни за њих и за државу, а коjи проистичу из противуставног споразума са Уjедињеним Aрапским Eмиратима", наведено jе у саопштењу демократа. ДС истче да нису тачне "бесмислене оптужбе" коjе СНС у недостатку аргумената износи на рачун Боjана Паjтића. "ДС са жаљењем може да понови да ће све лажне оптужбе свако ко их износи моћи да образложи на суду, и да констатуjе да свака власт коjа некога jавно оптужуjе за крађу показуjе да то чини из пуког маркетинга, знаjући да су оптужбе неистините, ниподаштаваjући државне органе, подриваjући владавину права и компромитуjући борбу против корупциjе коjу наводно води", саопштили су из ДС.
Прочитајте још:Деветнаестогодишњак ухапшен због претњи Вучићу и Дачићу!
Раниjе данас СНС jе саопштила да већ данима пита шефа воjвођанског режима, Боjана Паjтића, да ли jе 400 милиона евра од Развоjне банке Воjводине, тачниjе од грађана Покраjине, потрошио сам, или их jе поделио са своjим партиjским друговима и приjатељима, саопсастили су данас напредњаци. "Питали смо, и питамо, шефа режима у Воjводини да ли jе 100 милиона евра од фонда за развоj поделио са Душаном Eлезовићем или са Драгославом Петровићем, коjи, уместо њега, држи седнице воjвођанске владе, или jе све паре узео сам?", наведено jе у саопштењу напредњака. У наставку "рата" саопштењима између СНС и ДС, Српска напредна странка данас "са жаљењем" констатуjе да Демократска странка "више не зна, и нема шта ни да напише" и пита ДС где се налази њихов лидер. "Само питамо Демократску странку где се налази њихов лидер, да нас обавесте о његовоj локациjи, и да ли jе сунце довољно jако, и да ли jе море довољно слано, баш по Паjтићевом укусу?" наведено jе у наjновиjем саопштењу СНС. Извоз: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА