Најновије

КРИЗА У ПАРТИЗАНУ: Штрајк и неизвесност!

БEOГРAД - Дан после штраjка фудбалера, првог у скоро седам децениjа дугоj историjи Партизана, у клубу владаjу тишина и неизвесност око тога шта ће уследити.
ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

ФК Партизан (Фото: partizan.rs)

За данас поподне заказан jе нови тренинг, али с обзиром на то да су играчи црно-белих због неисплаћених зарада синоћ одбили да тренираjу питање jе да ли ће и вечерас изаћи на терен. Председник Драган Ђурић, човек коjи би свакако требало да "реши проблем" ниjе доступан, тако да jе jавност, за сада, ускраћена за његов коменатар, а не оглашаваjу се ни други чланови Управе.
Прочитајте још:Новак у трећем колу СинсинатијаШпановић у финалу!
Црно-бели су поставили ултиматум Управи клуба, jер нису добили плате jош од половине априла. Kапитен Саша Илић наводно jе разговарао на ту тему са руководством клуба, коjе му jе поручило да новца, за сада, нема. Партизан jе на отварању сезоне у Суперилги Србиjе победио Вождовац са 3:1, а предстоjе му изузетно значаjне утакмице у баражу за Лигу Eвропе. Црно-бели дочекуjу 21. августа представника Aзербеjџана, екипу Нефтчиjа, а реванш jе седам дана касниjе у Бакуу. Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА