Најновије

Новак изгубио од Робреда

СИНСИНATИ - Наjбољи тенисер света Новак Ђоковић ниjе успео да се пласира у четвртфинале мастерс турнира у Синсинатиjу пошто jе вечерас у осмини финала изгубио од Шпанца Tомиjа Робреда у два сета - 7:6 (8:6), 7:5.
Још један пораз за Нолета (Фото: ЈуТјуб)

Још један пораз за Нолета (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић jе поновио слабу игру и у другом мечу у Синсинатиjу, али за разлику од француза Жила Симона, Робредо jе умео да казни његове грешке. Српски ас jе потврдио да ниjе ни близу жељене форме на jедином турниру из мастерс сериjе коjег до сада ниjе освоjио. Био jе превише пасиван, слабо се кретао играjући углавном са основне линиjе, а његове ударце расположени Шпанац jе заустављао без већих проблема. Робредо jе, с друге стране, био знатно агресивниjи и прецизниjи и то му се на краjу исплатило за тек другу победу над српским асом у њиховом осмом међусобном окршаjу.
Прочитајте још:Јелача у Цириху освојило среброСуарезу остаје суспензија, али може да тренира са екипом
Шпанац ниjе посустао ни када jе прокоцкао две меч лопте при вођству од 5:4 у другом сету, био jе присебниjи и конкретниjи у свим елементима игре, па jе славио потпуно заслужено. Робредо у борби за полуфинале чека победника дуела између Руса Mихаила Jужњог и Шпанца Давида Ферера. Mастерс у Синсинатиjу игра се за укупан наградни фонд од четири милиона долара. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА