Најновије

Београдски жиголо заради очеву плату за ноћ

Он је образован - на мастер студијама међународних односа. Он је леп - на улици се за њим упадљиво окрећу и мушкарци и жене. И он је богат - има стан у елитном делу Београда, пише Блиц.
Најпристојнија фотка у архиви "Правде" на тему "мушка курва"

Најпристојнија фотка у архиви "Правде" на тему "мушка курва"

- Ти си... - бирамо речи и вребамо промену на његовом лицу - жиголо? - Ја сам мушка курва! Смеје се и показује савршене зубе. Преплануло избријано лице плени својом складношћу, а зелене очи испод високог глатког чела и црне косе искре се животном радошћу. Упознала нас је заједничка пријатељица, а сада се срећемо други пут. Прекинуо је одмор - или је њему то посао? - на француској ривијери и дошао у родни градић на југу Србије јер његова сестра слави пунолетство. У посао је ушао неосетно: уживао је у искушавању моћи и завођењу средовечних београдских госпођа, а њихове поклоне, парфеме, гардеробу, па путовања прихватао је као природни израз њихове захвалности за срећу коју им пружа... да би једног дана одлучио да његова награда више не треба да зависи од њихове дарежљивости. Онда је проширио понуду, почео је да ради и с мушкарцима. - Радим искључиво на препоруку. Моја најнижа тарифа за вече већа је од плате мог оца - смеје се, али му очи овог пута остају озбиљне. Отац му предаје у једној школи. Онда, као да се правда, додаје да има велике расходе: због козметике, вежбања и свега што помаже одржавању његовог беспрекорног изгледа, па гардероба и живот на високој нози уопште... и путовања. Течно говори енглески, немачки, шпански и француски, и све чешће ради у Европи. Београд је постао мало тржиште за њега. - Још пар година, највише пет. После ће ме мрзети да ово радим - каже као да не жели да призна да ће остарити. Нада се послу у једном нашем министарству. Има тамо јаке везе, сутра би, каже, могао да почне да ради. Иначе, нема илузија о моралности свог посла, а од гриже савести, чини се, брани се хумором. - Какав би хит била моја аутобиографија... - смеје се.
Сличне теме:МАДАМ ОБЈАВИЛА СПИСАК: Ово су познати који су користили услуге елитне проституције!Побуна проститутки у Сплиту!Разбијен ланац проституције у ЦГ, проститутке из Србије узимале и до 300 евра за вече!
Једна је жена ухватила мужа, јавну личност која не силази са ТВ екрана, у прељуби с бебиситерком. Да би му опростила, као што је неверник тражио, поставила је услов: и она ће спавати с другим, али он то мора да гледа. Ту у причу, и њен кревет, ускаче јунак наше приче. - Кад је она почела да се увија и да вришти од уживања, муж се расплакао и истрчао из собе... - прича зацењен од смеха. После додаје поенту: та је жена и раније била његов клијент. С нескривеном поругом прича о томе како га у Србији мушкарци ангажују како би се пред неким странцима представили као гејови. - Кад сазнају да им је гост из Европе који има паре геј, распамете се... Од невладиних организација, преко политичких партија, до бизнисмена, сви су ме звали на вечере и подводили странцима. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА