Најновије

Масирањем овог места на руци нестаје главобоља, болови у леђима и врату, стрес и умор!

Кад прстима стискамо одређене тачке на длановима, стопалима и остатку тела, уклањају се блокаде протока енергије у органима на које те тачке делују и отклањамо тегобе.
Боли вас глава? Пробајте са овом једноставном техником. Фото: baophapluat.vn

Боли вас глава? Пробајте са овом једноставном техником. Фото: baophapluat.vn

Акупресура је једноставна и сигурна, чак и ако сте почетник. Кад вас следећи пут буде мучила главобоља, испробајте ову једноставну методу, који се заснива на акупресури, природном начину лечења које потиче из традиционалне кинеске медицине, а подразумева притискање акупресурних тачака. Како отклонити главобољу масирајући тачку на руци? На овај начин стимулишете одређену тачку дуж енергетског пута који иде од руке па све до главе, сигнализирајући телу да преусмерава вишак енергије што даље од главе. Притискајући ову тачку смањујете напетост у мишићима. Како пронаћи ову тачку? Испружите све прсте леве руке. Ова тачка се налази на маленом “брежуљку” (не на кожици!) између кажипрста и палца. Како је активирати? Ставите палац и кажипрст десне руке на врх и испод ове тачке на левој руци. Започните лагано, а онда појачавајте притисак, али не баш толико да не можете издржати. Боље је да буде слаб него прејак, саветују стручњаци.
Прочитајте још:Опрез ако имате слабо срце! Магнети на фрижидеру могу вас убити5 ефикасних домаћих лекова против хркања
Притисак нека потраје од 20 до 30 секунди, а за то време дишите ритмично, повремено и кроз нос. Поновите поступак три пута, а онда исто то урадите и на другој руци, односно док не осетите олакшање. Ово уклања чак и јаке главобоље, болове у врату ,леђима и синусима! Пробајте! Извор: бошњак.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА