Најновије

Цецин син се тајно венчао!

БЕОГРАД - Вељко, син фолк диве Светлане Цеце Ражнатовић, са садашњом девојком Анђелом Вујовић венчао се још у вртићу. Да ствар буде занимљивија, њих двоје су тек пре неколико дана схватили да су заправо другари из вртића, а свих детаља сетили су се тек када су пронашли фотографије из тог времена.
Млади младенци (Фејсбук)

Млади младенци (Фејсбук)

Цецин наследник остао је потпуно затечен када је схватио да своју лепшу половину, певачицу групе „Скајс“, познаје још још из времена пелена. - Њих двоје су заједно похађали приватни вртић још док су имали четири године и сви су знали ду су заљубљени једно у друго. Једног дана, док су сва деца спавала, они су устали и направили тајно венчање, на којем су се пољубили у уста. Васпитачици је то било толико симпатично да их није вратила да спавају, а читав догађај препричала је Цеци, али и Анђелиним родитељима. Када су пре неколико дана Анђела и Вељко кроз причу схватили да су ишли заједно у вртић, и то испричали њеним родитељима, сви су се слатко смејали, присећајући се времена када им је васпитачица саопштила да им се ћерка венчала - рекао је извор близак Анђели.
Прочитајте још:Сазнајте ко од естрадних певача има само основу школуЂоковић почасни грађанин Будве!
Ово је Вељко убрзо препричао Цеци, која се сетила датог догађаја и била изненађена да је та девојчица сада нова девојка њеног сина. Очигледно да је судбина уплела своје прсте у живот овог пара, што би могло да буде најава да ће фолк дива ускоро постати свекрва. С обзиром на то да је све досадашње девојке сина волела и водила са собом на концерте, чини се да Цеца неће бити незгодна свекрва. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА