Најновије

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА ЕНГЛЕСКОГ: Пратила свог ученика на летовање па побегла с њим ради секса

Наставница енглеског језика у средњој школи у Оклахоми наводно је свог 15-годишњег ученика пратила у чак хиљаду километара удаљени Мисисипи где је дечак планирао провести празнике. Тамо је с њим у једној хотелској соби ступила у полни однос. Дечак је био на празницима код своје мајке, а када му је наставница јавила да је стигла он је прескочио ограду породичне куће и побегао с њом.
Џенифер Секстон, фото: Radaronline.com

Џенифер Секстон, фото: Radaronline.com

Џенифер Секстон (28) два месеца је раније дала отказ на свом послу у школи након што су се међу родитељима и ученицима појавиле прве сумње да се између ње и дечака одвија нешто непримерено. У јуну је ухапшена, али полиција није располагала никаквим доказима, а дечак је одбио да сарађује па је врло брзо пуштена. Сада је полиција у Оклахоми поновно отворила случај.
Прочитајте још:Четворица у болници након масовне тучеПотера за новосадским пуцачем
"Пре овог хапшења све се заснивало на сумњи. Она је с дечаком проводила превише времена и то је изазвало сумње мештана, али није било довољно да је се оптужи за било шта", казао је помоћник окружног тужиоца Ерик Јарборо. Дечак је овога пута пристао да сарађује са полицијом, па  им је, уз присуство једног родитеља, испричао све детаље њиховог односа. Имали су полни однос више пута, у учионици, у њеном аутомобилу и у кући њеног оца који је иначе пастор. Извор: Јутарњи хр.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА