Најновије

Карлеуша: Чеди Јовановићу не могу да кажем НЕ!

БЕОГРАД - Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић прихватио је „ледени изазов” фолкера Николе Роквића. По његовој жељи, низ ће наставити „мала од скандала“.
Јелена Карлеуша (фото: фејсбук)

Јелена Карлеуша (фото: фејсбук)

Да ли је реално да се Чеди каже не? Наравно да прихватам изазов и учинићу то са задовољством - поручује Јелена Карлеуша за „Блиц“. У глобалној хуманитарној кампањи, која за циљ има подизање свести о амиотрофичној латералној склерози, поред Чеде, Никола је изазвао и Ивицу Дачића и Драгана Марковића Палму. Изазову се одазвао само Чеда, који је јуче у 13 часова у центру Београда скинуо кошуљу и го до појаса стао пред новинарима и пролазницима, а затим су га сарадници полили леденом водом. - Свака част Чеди. Драго ми је што се одазвао акцији и изашао из стереотипа понашања политичара зарад једне лепе хуманитарне ствари - каже Роквић.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Погледајте како Палма обара руке у Јагодини!Наташа Миљковић се опростила од гледалаца!
Осим Јелене, Чеда је изазвао и атлетичарку Ивану Шпановић и фудбалера Немању Видића. Он нам је објаснио зашто није одабрао ниједног колегу. - Личности сам бирао према својим афинитетима, мислим да су то довољно познати људи, а у сваком случају су лепи када су мокри - рекао је Чеда, додавши да му ледена вода не представља проблем јер је често боравио и на нижим температурама. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА