Најновије

(ВИДЕО) Руски добровољац: Опет би дошли у помоћ зато што смо православци и зато што смо Руси

ВИШЕГРАД - Правда је недавно објавила текст о документарном филму "Анђео са горе Заглавак" о страдању руских добровољаца током одбране Републике Српске. Један од људи који су говорили у том филму је и руски добровољац Владимир Сидоров који је учествовао у борбама за брдо Заглавак код Вишеграда и био сведок страдања српских и руских војника.  
Владимир Сидоров би поново дошао да брани српски народ

Владимир Сидоров би поново дошао да брани српски народ

Током обележавања 20 година од битке на Заглавку Сидоров је посетио Србију и Републику Српску. Он је на месту погибије својих сабораца Сидоров је испричао о својим осећањима према српском народу и зашто би поново дошао у помоћ Србима.
Повезана вест: (ВИДЕО) Он је анђео са горе Заглавак
- И данас после 20 година кад се налазим овде испуњава ме осећање среће и истовремено горчине због погибије оних који су остали овде заувек. Али они нису остали само тако, свако од нас је донео честицу руског духа, донео је веру српском народу да руски народ памти српски народ и даће увек бити са њим. Без обзира на владу у Русији ми обични руски народ, увек ћемо доћи у помоћ, па макар нас и не позову. Зато што смо православци и зато што смо Руси. [video width="640" height="360" mp4="http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2014/08/andjeosagorezaglavak.mp4"][/video] Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА