Најновије

Директор Дома ученика потрошио скоро милион динара на алкохол!

ЗРЕЊАНИН - Директор Дома ученика средњих школа „Ангелина Којић Гина“ из Зрењанина Горан Петковић прошле године на репрезентацију је потрошио чак 899.125 динара, а између осталог купио је 120 литара жестоког алкохолног пића, сазнаје Курир.
Милионче за алкохол Фото: medimoon.com

Милионче за алкохол Фото: medimoon.com

На рачунима до којих је дошао Курир види се да је Петковићу омиљена ракија од дуње јер је прошле године купио 88 литара баш тог пића. Поред тога, руководилац установе, у којој бораве већином малолетни ученици, пазарио је 28 литара „пелинковца“, као и четири флаше вискија. Осим тога, новцем из буџета купљено је и више од 300 флаша вина и 960 лименки пива. Ове огромне количине алкохола попијене су у мини-ресторану у оквиру Дома ученика, у коме је Петковић гостио локалне функционере - тврди за Курир Стеван Бакалов, бивши члан Управног одбора Дома ученика. - Док сам био члан УО, видео сам да је у завршном рачуну за 2013. годину писало да је Петковић на репрезентацију потрошио око 900.000 динара. Тражио сам и, по закону о доступности информација, добио рачуне на којима се види да је овај дом у просеку трошио по четири литре алкохолног пића дневно. Толике количине алкохола су попијене на гозбама, када Петковић прима локалне политичаре и друге госте.
Прочитајте још:Добровољци у Украјини: словенско братство или словенски профит?Јужни ток остаје на истој траси – план Б се не разматра!
Скупљају се разним поводима - каже Бакалов, који је добио отказ у Дому ученика јер је о расипништву директора Горана Петковића обавестио Агенцију за борбу против корупције. На једној фактури до које је дошао Курир види се да је једном приликом Дом ученика средњих школа из Зрењанина потрошио 342.000 динара за репрезентацију. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА