Најновије

ШВЕДСКА: Полиција на коњима газила демонстранте!

Шведска- Најмање троје људи теже је повређено, када се коњичка полиција данас сукобила с демонстрантима у шведском граду Малмеу, саопштиле су власти. 
Полицијска буталност у Шведској (Фото: 1clicknews.com)

Полицијска буталност у Шведској (Фото: 1clicknews.com)

Полицајци на коњима појурили су групу од око 1.000 демонстраната, од којих су их неки гађали каменицама, саопштила је портпаролка полиције Ева-Гун Вестфорд, док су шведски медији објавили фотографије људи како леже на земљи, док полицијски коњи претрчавају преко њих. Демонстранти су се окупили јер не желе да дозволе право одржавања јавног скупа националистичке странке Партија Швеђана, уочи парламентарних избора 14. септембра.   Још једна особа лакше је повређена ударцем пендрека, додала је Вестфордова. "Не треба ни да кажемо да уопште нисмо срећни због онога што се данас догодило", поручила је она.
Прочитајте још:(МАПЕ) Нова тактика Новорусије: Герила напада Украјинце на њиховој територијиПроруске снаге заузеле три града на истоку Украјине!Погледајте које земље су профитирале на санкцијама против СРЈ!
Током протеста, шесторо људи је приведено избог изазивања сукоба, ремећења јавног реда и мира или зато што су носили маске. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА