Најновије

Нови ријалити, исти глумци: Брукају се за 50 евра недељно

Чим су изашле из "Парова", уселиле су се у "Хотел Малдиви" уз обећање да ће се скидати голе поред базена и да ће водити љубав са женама.
Малдиви (Фото: ЈуТјуб)

Малдиви (Фото: ЈуТјуб)

Старлете које су провеле скоро четири месеца у „Паровима“ потписале су уговоре да у сличном ТВ програму остану до септембра! Али нису добиле веће хонораре, већ су наследиле оне које су имале у прошлом ријалитију. - Учеснице ће наставити да шокирају јавност за мале паре! Најмањи недељни хонорар добиће нови, јавности непознати учесници, који ће недељно зарадити тек 50 евра! Остале старлете, међу којима су Тијана Ајфон, Мими Оро и Ружица Вељковић, имаће хонораре од 150 до 250 евра, а најплаћенија је редитељка и глумица Јелена Голубовић (400 евра недељно) - каже наш добро обавештен извор. У „Паровима“ сте видели како мушкарац и жена воде љубав пред камерама, али нисте секс две жене. А видећете, обећава Ружица. - Матора и ја нисмо имале секс у туш-кабини, како су неки тврдили, али ћемо га имати у „Малдивима“. Жао ми је што сам сумњала у њена осећања према мени. Бићемо затворене, мој дечко Филип неће ући, тако да ће бити секса - провоцира бивша „моделсица“. И Тијана признаје да су јој попустиле све кочнице. - Спремна сам за секс - каже Тијана и објашњава који су њени мотиви за улазак у још један ријалити: - Желим да се изоперишем цела! Надам се да ћу зарадити довољно пара за све што сам замислила. Мими Оро обећава да ће се скидати гола, што у њеном случају и није нека новост. - Кад је овако лепо време, одећа ми није потребна - поручује старлета.
Прочитајте још:Кад се Рускиња скине… (ВИДЕО)МАЦА ПОСЛЕ 2 ДАНА СЕКСА: Толико ме боли да не могу да седнем на њу! (САМО ЗА +18)Погледајте зашто је ово најбоља бразилска гуза! (ФОТО/ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА