Најновије

(ФОТО) Шта је ово на небу изнад Београда?

БЕОГРАД - После фотографија облака изнад Барича које је јуче листу Блиц послао читалац Влада Спасић, јавио се и читалац Дарко Дакић који је сличну појаву снимио на небу изнад Новог Београда и Земуна.
Чудни трагови на небу (Фото: Дарко Дакић/Блиц)

Чудни трагови на небу (Фото: Дарко Дакић/Блиц)

Дакић је јуче у периоду од 11.30 сати до 17 сати видео беле и необичне трагове на небу. -Покушао сам да упозорим Агенцију за заштиту животне средине да је небо изузетно необично , да авиони остављају трагове иза себе који остају сатима и да се од тих трагова формирају облаколике масе које полако падају на тло. Речено ми је да Агенција није надлежна за загађивање ваздуха а да концентрације загађења тла на алуминијум, стронцијум и баријум који су потврђени као "пратиоци" кемтрејлова Агенција не мозе да испита јер нема опрему . То би једино могла овлашћена пртиватна фирма да уради али Министарство пољопривреде у чијем саставу је Агенција за заштиту животне средине нема новца за то, а и сам поступак би трајао макар месец дана јер би морао бити расписан тендер за цео поступак, каже Дакић,  који је Блицу послао фотографије.
Прочитајте још:Генерал Павковић казну служи у ФинскојПартијско и рођачко запошљавање у школама
Иако из РХМЗ-а поручују да је у питању природна појава и да нема потребе да се ствара мистерија, грађани су ипак скептични. Док једни уживају у погледу на небо који је ишаран траговима млазних авиона, други се плаше и желе да испитају концентрацију алуминијума, стронцијума и баријума. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА