Најновије

Матурант пао са дизалице, погинуо истог тренутка

Млади Хрват Тин Гргурић погинуо је у четвртак у шпанском одмаралишту Љорет де Мар након што се из непознатих разлога попео на дизалицу у самом средишту града с које је пао и остао на месту мртав.
Дизалица у летовалишти Љорет де Мар са које је пао млади Хрват, ЈуТјуб скриншот

Дизалица у летовалишти Љорет де Мар са које је пао млади Хрват, ЈуТјуб скриншот

Како извештава регионална полиција Мосос де Ескуадра, несрећа се догодила око 17 и 40 часова. Радници који раде на изградњи оближњих кућа видели су како је 17-годишњи дечак пао с висине од око 25 метара. Двојица радника одмах су обавиестила хитне службе, али болничари нису могли ништа учинити за несрећног дечака који је умро на месту, јавља "Ел Периодицо". Полиција је отворила истрагу како би утврдила шта је дечак радио на дизалици. Младић је провео неколико дана у локалном хотелу где се налазио са својим разредом на матурском путовању. Дечак је био ученик средње школе у Делницама.
Погледајте и:‘Тијанин закон’ у званичној процедуриУ судару багера и таксиjа погинуо путник
- МВЕП може потврдити да је у Љорет де Мару где је боравио у склопу матуралног путовања преминуо Тин Гргурић (1996) из Делница. Полицијска истрага још траје, али полиција већ сада са сигурношћу може рећи да смрт није последица криминалног чина него да је вероватно последица несрећног случаја. Амбасада је у сталном контакту с ученицима и професорима, пружа сву помоћ, а очекује се да ће ученици данас кренути назад кући – рекла је портпаролка МВЕП-а Данијела Баришић. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА