Најновије

Проруске снаге тврде да су оборили још један авион

Украјински борбени авион оборен је уз помоћ руског противваздушног система на истоку Украјине, где се уркајинске снаге боре са проруским активистима, саопштила је данас украјинска војска.
Сухој 25 (Фото: mycity-military.com)

Сухој 25 (Фото: mycity-military.com)

"Руски противваздушни систем оборио је борбени авион Су-25. Пилот је успео да се катапултира", наведено је у саопштењу украјинске војске, у коме није прецизирана локација где се инцидент догодио, али је наведенео да је авион оборен у петак ујутру, пренео је АФП. У саопшењу се негирају тврдње проруских активиста да су оборили четири украјинска авиона.
Прочитајте још:
Проруске снаге су јуче саопштиле како су обориле четири украјинска војна авиона "сухој 25" (Су-25), саопштио је штаб Доњецке републике. У саопштењу се наводи да су прва два "сухоја" оборена јер су били у акцији којом је било планирано да бомбардују позиције доњецке војске. Оборили су их, како се прецизира, снаге доњецке милиције. Милиција Доњецка је, такође, оборила још два украјинска авиона Су-25 у близини насељених места Воиково и Мерецки, наводе из штаба проруских снага у Доњецку. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА