Најновије

(ФОТО) Општина у Босни и Херцеговини додељује награде за подршку Ратку Младићу

КАЛИНОВИК - Општина Калиновик доделила је ове године плакету новинарки и писцу Љиљани Булатовић за "храброст и истрајност у борби за истину о страдању српског народа и истину о часном српском генералу Ратку Младићу". Награда је Булатовићки додељена 20. јула током манифестације "Дани кошевине - Гвозно 2014".  
Љиљана Булатовић (Фото: Правда)

Љиљана Булатовић (Фото: Правда)

Љиљана Булатовић каже за Правду да јој је ова награда изузетно драга, а да је и сама манифестација "Дани кошевине" организована на захтев генерала Младића. - Током рата ту се налазила фарма крава од које се прехрањивала војска и народ. Војници су ишли да косе траву и скупљају сено. Генерал Младић је предложио да се организује ова манифестација како би се народ сећао тог времена - објаснила је Љиљана Булатовић која каже да је изузетно поносна што је добила овакву плакету.
Прочитајте још: Косовски божури ће представити у Петербургу мјузикл о борби против фашизма
Калиновик је општина у Републици Српској у којој се налази село Божановићи, родно место генерала Ратка Младића. Иако у другом етинтету Босне и Херцеговине генерала сматрају за ратног злочинца у Републици Српској се труде да се чује пуна истина о његовој улози током рата. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА