Најновије

Ђуришић: Нећемо у владу у којој не постоји јасан програм

БEOГРAД - Народни посланик Нове демократске странке (НДС) Mарко Ђуришић изjавио jе данас да та партиjа не види сврху да уђе у владу коjа нема jасан програм и да ниjе било никаквих разговора о томе.
Марко Ђуришић (Фото: ЈуТјуб)

Марко Ђуришић (Фото: ЈуТјуб)

Упитан да ли jе истина да НДС преговара да уђе у владу, Ђуришић jе навео да "има истине у томе колико jе неко спреман да веруjе медиjима коjи то обjављуjу“. "Не видимо никакву сврху да НДС уђе у овакву владу коjа нема jасан програм, коjа не може да одговори на изазове пред коjима се држава Србиjа налази“, рекао jе Ђуришић новинарима у Скупштини Србиjе.
Прочитајте још: Масовно хапсили терористе у БиХ – операција „Дамаск“
Oн jе истакао да НДС има идеjе како може да се помогне и да jе спремна да понуди своjе искуство. "Aли са владом и са странкама коjе на оваj начин раде, не видимо да то можемо да спроведемо и зато ни тада (када jе формирана влада) нисмо постали део владаjуће већине и не видим да ће се то скоро променити“, истакао jе Ђуришић. Према његовим речима, НДС ниjе одбио да уђе у владу jер jе у њоj Социjалистичка партиjа Србиjе, већ због тога што програм владе у коjоj учествуjе и СПС ниjе добар за Србиjу. "И не може да се промене ствари самим изласком СПС из владе, мора да се промени програм, морамо да видимо жељу да се ствари у Србиjи мењаjу на jедан добар начин, да се манемо маркетинга и jефтине пропаганде и демагогиjе коjу ова влада нуди грађанима у последња 4,5 месеца.“, рекао jе Ђуришић. Oн jе истакао да се jедино у том случаjу може разговарати о учешћу у влади. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА