Најновије

Удала се за пса како би скинула црну магију (ФОТО)

Тинејџерка из Индије Мангли Мунда (18) удала се за пса Шеруа на наговор мештана њеног села у источној Индији. На њеној свадби било је чак 70 људи. Мангли је речено да треба да се уда за пса да би скинула зле чини. Локални гуру рекао је њеним родитељима да она има лошу срећу и да би удаја за човека донела уништење њеној породици и заједници.
Срећни младенци, фото: Barcroft India

Срећни младенци, фото: Barcroft India

Збуњени пас је довезен аутомобилом, а гости су га поздрављали. Мангли, која није ишла у школу, је рекла да није срећна због удаје за пса, али је тврдила да ће то помоћи да се промени њена судбина. “Старци из села верују да ће зле чини бити прослеђене на пса. Након тога, човек за којег се будем удала ће имати дуг живот”, рекла је необична млада.
Не пропустите:Постоје ли подземни тунели који повезују целу планету?
Манглин отац Шри Амнумунда је пристао на венчање и чак је нашао одговарајућег пса луталицу којем су дали име Шеру. Иако је младожења пас, испоштовани су сви свадбарски обичаји и гости су играли уз звуке бубњева. “Поштујемо пса као што би поштовали нормалног младожењу. Морали смо да потрошимо новац на онај начин и на који бисмо и да је нормално венчање”, рекла је Манглина мама Симс Деви. Након церемоније Мангли мора да се брине о псу и да га одгаја као кућног љубимца наредних неколико месеци. - Удаћу се за човека једног дана. Сан сваке девојке је да се уда за принца на белом коњу. Тако да, ја такође, чекам свог принца”, закључила је тинејџерка. Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА