Најновије

(ФОТО) Годинама је мислио да му чарапе гута веш машина, нећете веровати где их је пронашао!

Након што је њихов породични пас показивао знаке мучнине, кашљао и постао невољан, власници су одлучили да га одведу код ветеринара. Рендгенски снимак је показао да има "много страног материјала" у стомаку што се испоставило као веома истинито. Био је пун - ЧАРАПА!
Расплет мистерије открио узрок болести љубимца, фото: Фејсбук

Расплет мистерије открио узрок болести љубимца, фото: Фејсбук

Када се њиховој великој доги слошило, власници нису ни сањали шта ће их задесити када га буду одвели код ветеринара. Након што је постао изузетно невољан, почео да кашље и да показује знаке мучнине, спаковали су га и одвезли у амбуланту. Рендгенски снимак је показао да је његов стомак препун “страног садржаја”, а после скоро два сата проведених на операционом столу из његовог стомака је извучено ни мање ни више него 43 чарапе које је он годинама јео! Из ветеринарске амбуланте у којој је оперисан рекли су да јер ово најчуднији случај у историји те амбуланте, а власник пса је годинама за нестанак чарапа неправедно оптуживао веш машину.
Интересантно:Послата прва порука директно од мозга до мозгаКако су хакери дошли до голих слика познатих? Врло лакоУдала се за пса како би скинула црну магију (ФОТО)
Извор: Бошњак-кс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА