Наша селекција је феноменално почела утакмицу. Од самог старта смо кренули офанзивно и врло брзо смо стигли до два гола предност. Најпре је Александар Пешић у 8. минуту донео предност Србији, када је сјајно прошао до десној страни, пробао да упосли Брашанца, али се лопта одбила до њега, а он успео да пребаци Бардија.

Само пет минута касније, исти играч је дуплирао предност Србије после одличног корнера Филипа Костића. Али након убедљивог вођства, наша селекција се повукла и препустила Италији игру, која је до полувремена стигла до изједначења.

Играо се 24. минут, када се после слободног ударца са 16 метара, који је извео Бираги, лопта од живог зида одбила до Белотија, који је успео да савлада Дмитровића.

Фудбалер Палерма је постигао и други погодак за Италију. У надокнади првог дела игре, капитен нашег тима Урош Ћосић је оборио Белотија у казненом простору, судија Гоузубујук показао на белу тачку, а центарфор “азура” био сигуран егзекутор. Наши момци су и наставак игре кренули офанзивно, али није било праве прилике, за разлику од Италијана који су преко Лонга могли до вођства, али је италијански нападач два пута шутирао поред гола, да би Берарди затим погодио стативу. Ипак, срећа није пратила наш тим до краја утакмице.

Играо се 75. минут када је Берарди био кобан по Дмитровића. Италијански центарфор је лако преварио Петровића и са неких 18 метара погодио мрежу нашег тима. До краја утакмице, наш тим је покушао да стигне макар до бода, али безуспешно.

Извор: Телеграф