Најновије

ЉАЈИЋ: Ово што Зукорлић ради је врло опасно!

БЕОГРАД - Расим Љајић, лидер СДПС и министар у Влади Србије, каже да су најновији потези санџачког муфтије Муамера Зукорлића у најмању руку скандалозни и крајње опасни.
Опасни потези муфтије (фото Јутјуб)

Опасни потези муфтије (фото Јутјуб)

- Зукорлић организовањем манифестације као што је Хаџет и деловањем униформисаних учесника медресе по Новом Пазару покушава да привуче медијску пажњу и да се наметне као преговарач с Владом Србије. Све је то смишљено. Зукорлић ради по систему нећу правити проблеме ако добијем некакве уступке - каже Љајић и напомиње: - Најгоре је што је у овом случају реч о злоупотреби деце, али и о догађају од којег сви грађани Новог Пазара имају само штету. Корист има само Зукорлић, а сви остали само штету. Након оваквих манифестација нико неће доћи да улаже у тај крај.
Прочитајте још:

Харадинај: Тачи ће да потроши све могућности, а онда наступамо ми

Србија шаље војнике у Централноафричу Републику, у којој рат бесни већ 2 године!

Подсетимо, муфтија санџачки Зукорлић поново је пре неколико дана запрепастио јавност Србије кад је у центру Новог Пазара са својим следбеницима и око стотинак ученика медресе обучених у зелене униформе с амблемима одао почаст Аћиф-ефендији Хаџиахметовићу и Бошњацима које су комунисти погубили као сараднике окупатора у Другом светском рату скупом у којем су средњошколци у зеленим униформама и црвеним фесовима кроз Нови Пазар прошетали с бошњачким заставама. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА