Најновије

СКАНДАЛ НА ОСТРВУ: Фудбалер лагао за године?

Острвски медији знају да буду веома оштри и већ су изнели озбиљне тврдње да је колумбијски и нови нападач Манчестер Јунајтеда у ствари старији за две године!
Мушка сујета: Фалкао пуни 28 по трећи пут, фото: Bleacherreport.com

Мушка сујета: Фалкао пуни 28 по трећи пут, фото: Bleacherreport.com

Последњи дан августа, финиш прелазног рока и светска трамсфер бомба - Радамел Фалкао у Манчестер Јунајтеду. Само недељу дана после тога, јоше једна "бомба" - Радемл Фалкао је старији две године него што се мисли! Тако барем тврди енглески таблоид "Сан", који је изнео ове невероватне тврдње, које ће после великих примања (навели да једногодишња позајмица у ствари кошта око 18, уместо 10 милиона евра), покренути и питања о годинама овог колумбијског нападача. Фалкао званично има 28 година, а поменути извор тврди да би "Ел Тигре" у ствари могао да има 30 година?! Своје тврдње Сан базира на пронађеној документацији још из Фалкаових школских дана. Колумбијац је, по званичним документима, рођен 10. фебруара 1986. године. „Школска документа Радамела Фалкаа сведоче о њговом рођењу на датум 10. фебруар 1984. године. Документација до које смо дошли, заједно са фотографијом, приказује регистрацију Радамела Фалкаа у основну школу коју је похађао у Сантандеру."
Из рубрике спорт:Фудбалер Партизана сломио ногу!СКАНДАЛ: Бајерн поклонио столице школи која носи име по терористи!
„Уколико су челници Манчестер Јунајтеда дошли до истих података, могло би да буде знатно јасније због чега су га само довели на једногодишњу позајмицу, која ће коштати укупно 16 милиона фунти“, наводи се у поменутом извору. Фалкао је након доласка на Олд трафорд готово одмах отишао на репрезентативно дружење, где је иначе изгубио од Бразила у пријатељској утакмици, и још увек није одиграо ни минут у дресу "Црвених ђавола", а већ је стао на жуљ неким британским медијима. Сан је одрадио своје, сада је на Манчестеру да одлуче како ће одговорити на битанско прављење још једне "скандал звезде" после Суареза и Балотелија. Лудница на Острву, нема шта... Извор: Мондо.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА