Најновије

ПАЖЊА: Српски четници из Новорусије иду на "први домаћи задатак" у Нови Пазар!

БЕОГРАД - Командант четничког одреда "Јован Шевић", Братислав Живковић, у интервјуу за Правду, говорио је о мисији коју су управо завршили у Новорусији, истичући да постоји пуно посла за четнике и у Србији и том приликом најавио да једна од првих ствари које ће по повратку у Србију урадити јесте шетња по Новом Пазару.
Српски четници и командант Братислав Живковић

Српски четници и командант Братислав Живковић

Подсећамо, командант Живковић је у интервјуу рекао "Чини ми се како смо отишли сви су подивљали. У Новом Пазару шетају у униформама Ханџар дивизије. Ај да видимо како ће србска НАТО влада реаговати када се четници прошетају Новим Пазаром", а затим је, пошто је на порталу СанџакПресс објављено низ текстова о овој изјави команданта Живковића, он на свом ФБ профилу и упутио директан позив за организацију шетње у Новом Пазару.
Муфтија Муамер Зукорлић, познат по екстремистичким ставовима и изјавама међу које спада и она да "муслимани у Санџаку живе под окупацијом Србије", недавно је организовао манифестацију "Поход на Хаџет", где је продефиловала група мушкараца у зеленим милитантним униформама и црвеним фесовима на главама.
Прочитајте још: Четнички командант: Завршили смо мисију у Новорусији, у Србији има пуно посла за нас!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА