Најновије

(ВИДЕО и ФОТО) Рус оштро ушао у кривину па преврнуо тенк Т-72

Омски службеници државне саобраћајне инспекције истражују необичан удес, чији је учесник био и тенк Т-72. Удес се догодио у Комсомолској улици, близу бензинске станице "Гаспромњефта", у уторак 9. септембра. По незваничним информацијама, тенк се при транспорту преврнуо на бок, - појаснила је саобраћајно инспекција из Омска. Испоставило се да су тенк превозили на покретној платформи у тенковску јединицу која се налази недалеко одатле.
Фото: LifeNews

Фото: LifeNews

- Установљено је да је 50-годишњи возач камиона тегљача "КрАЗ" возио улицом Леонова у правцу Черлакског друма. На раскрсници са тринаестом Комсомолском улицом, тенк је пао при скретању камиона  - саопштио је инспектор из одељења за промовисање сигурности у саобраћају, Станислав Бндаренко. Возило је пало на бок и откотрљало се у јарак. Велико је чудо што у овом удесу са тешком борбеном машином нико није пострадао. На неколико метара од места удеса налазе се станице градског превоза, а и саобраћај је у том делу веома интензиван. На место удеса су стигли инспектори државне инспекције за безбедност саобраћаја и представници војног тужилаштва.
Прочитајте још: Украјинцима преко Славјанска стигла колона са 500 тенкова, ракетних бацача, камиона…
Истрага ммора да утврди и зашто се војно возило транспортовало обичним цивилним тегљачем без обавезне пратње. Извор: LifeNews/ За Правду превео Петар Влаховић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА