Најновије

(ФОТО) Некада рокер, данас високи руски државник: Ако ово звучи немогуће...

Премијер РФ Дмитриј Медведев имао је несташну, бунтовну младост, судећи по тврдњама интернет корисника који од почетка ове године шире врло интересантну фотографију.
Фото: Вконтакте, 812Онлине

Фото: Вконтакте, 812Онлине

Она, наводно, приказује Медведева у цвету младости 1986. године, када је био рокер и плазио се у камеру. Не треба много истраживати да би се открила позадина ове приче, па тако сазнајемо како је све почело када је "познати новинар Сергеј Пархоменко објавио на његовој страници на Фејсбуку фотографију са натписом "редак фото 1986 Думе управо напунио 21." Људи су одмах видели сличности особе приказане на слици са премијером Дмитријем Медведевим," пише руски 812 Онлајн. Ипак, истина је мало другачија. Ако све ово звучи немогуће, превише савршено да би било истинито, можда тако и јесте. Слика припада серији фотографија непознатих младића које је направио Игор Мухин, сликана 1986. у Москви у Удружењу рокера. Вреди напоменути како Мухин никада није навео ко се налази на слици.
Повезано:Медведев: Русиjа се нада да ће се крхко примирjе у Источноj Украjини одржатиМедведев: Помоћ компанијама погођеним санкцијамаВЕСТ НА ТВИТЕРУ КОЈА ЈЕ СВЕ ШОКИРАЛА: МЕДВЕДЕВ: „Крим није руски, подносим оставку“!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА